Profilbillede

En ærlig blog

Skrevet af
Bedøm artiklen:
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner

Velkommen til mit liv. Et liv hvor træning, kost og bodybuilding er en passion. Train, eat, sleep, repeat. Denne cyklus karakteriserer min hverdag uhyggeligt præcist; jeg elsker rutiner og ser dem som en absolut nødvendighed for at opnå succes både indenfor træning og i mit liv. Jeg vil give jer et hudløst ærligt indblik i denne livsstil med udgangspunkt i mit eget liv; hvad er væsentligt, mindre væsentligt og hvad er rent bullshit i forhold til optimal træning, kost og livstil. Jeg vil dele ud af min erfaring, viden og konkrete træningsfilosofi uden at efterlade ’små hemmeligheder’.

 
I foråret 2013 fik jeg muligheden for at studere i et halvt år i San Diego, Californien. Her kom jeg i kontakt med og under vejledning af en yderst anerkendt coach og nu IFBB pro bodybuilder, Pete Ciccone. Jeg blev presset ud af min comfort zone og vante rutiner fra Danmark, og jeg fik et helt nyt perspektiv på min kost- og træningstilgang samt generelle mentalitet. Jeg har ændret min træningslivsstil markant og fået en meget mere afslappet tilgang til min kost og træning. I dag står jeg i mit livs bedste form.

 
Jeg er overbevist om, at min nuværende tilgang til kost vil revolutionere fitness- og bodybuilder verdenen og gøre op med mange af de old school metoder og tilgange som dominerer sporten i dag. Principperne bygger på reel forskning, sund fornuft og naturlig træning. Min mission med denne blog er at dele min viden og erfaring på området og give jer et indblik i, hvorledes jeg benytter disse principper i min egen hverdag.

DM 2011, -70 kg. bodybuilding.

DM 2011, -70 kg. bodybuilding.

Mit navn er Jonas, jeg er 26 år og bor på Frederiksberg med min kæreste og har trænet siden 2003. Jeg blev dansk mester i -70 kg bodybuilding i 2011 og har siden da arbejdet hårdt på at forbedre min fysik. På nuværende tidspunkt er jeg midt i mine forberedelser frem imod min næste konkurrence i 2014. Når der ikke trænes (eller spises ) læser jeg til civilingeniør indenfor produktion og ledelse, hvilket jeg forventer afsluttet primo 2014. Jeg ser frem til at dele ud af mine erfaringer og håber at I vil finde bloggen interessant!

Vi ses i næste uge.

/Jonas