Indlæg_2_front_billede

Er mit billede photoshoppet? Svar på reaktioner på Facebook

Skrevet af
Bedøm artiklen:
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner

Med over 300 likes og næsten 100 kommentarer på Facebook i skrivende stund, er det rimeligt sikkert at sige, at bodylabs introduktion af mig som blogger, har skabt en del røre, ikke mindst i kommentarerne.

 

Jeg vil gerne afklare et par ting, og vi kan starte med det alle har undret sig over:

1. Mobilen på “før/efter-billedet” er en Samsung Galaxy Note 2, ikke en HTC, men ja, jeg har fået nyt cover til den.

2. Jeg har omkring 5 par af den slags underbukser jeg har på på billedet, så jeg har rent faktisk skiftet undertøj i de 16 uger som gik mellem før- og efterbilledet.

3. Håndklæderne i mit hus er blå og den håndklædestang i baggrunden er den eneste vi har i huset, altså er det ikke så mærkeligt at der hænger et blåt håndklæde på håndklædestangen på begge billeder.

Godt så, så skulle det være på plads. Men hvis vi skal tage fat på de mere alvorlige af kommentarerne, så er jeg for det første rigtig glad for al den positive feedback der er kommet på opslaget, der er rigtig mange betænksomme kommentarer og det er jeg virkelig glad for. Hvad angår de mere negative kommentarer føler jeg at der er nogle ting der bør uddybes i forbindelse med transformationsbilledet. Der var spekulationer om hvorvidt billedet er falsk og fremstillet ved hjælp af photoshop, forskelligt lys, vandmanipulation, flex vs ikke flex osv. Her er fakta omkring de to billeder. På før-billedet vejede jeg omkring 81 kg, og da jeg tog billedet i sin tid, var det ikke meningen det skulle være en del af et transformationsbillede, så jeg flexer rent faktisk på det, især maven, jeg vil dog være den første til at indrømme at det ikke ser sådan ud. Efterbilledet er taget efter 16 ugers cut og på det vejer jeg ca. 73-74 kg. Der er altså omkring 7-8 kg fedt til forskel på de to billeder. Der er klart bedre lys på efterbilledet, men udover lyset er det udelukkende vægttabet der gør forskellen, ingen af billederne er redigeret på nogen måde, og jeg har aldrig benyttet mig af vandmanipulation, da det for mig at se er en forældet metode og langt fra optimal teknik. For at bevise at der ikke er tale om photoshop eller anden snyd, følger her en række billeder, fra da jeg var i samme form som på transformationsbilledet:

IMG_20130512_203257 IMG_20130524_132053

Udover tvivlen omkring selve billedet, synes jeg det er et bevis på internettets vidundere at man i en og samme kommentarsektion kan blive beskyldt både for at være på steroider og for at lide af anoreksi. Jeg kan forsikre jer om at ingen af delene er sandt. Jeg har aldrig taget steroider, og selvom jeg indrømmer at jeg langt fra er den mest muskuløse fyr i verden, ville det være nærmest umuligt at få opbygget den muskelmasse jeg dog har, hvis jeg led af anoreksi. Hvad angår dem der siger at jeg ikke har nok muskelmasse, så er det vel mere eller mindre et “problem” for alle os som træner og har som mål at forøge vores muskelmasse, så jeg kan kun sige, at jeg langt fra er færdig endnu! Når det kommer til kommentarer om at det er grimt eller utiltrækkende  at være så langt nede i fedtprocent, så respekterer jeg jeres mening, ligesom jeg ved at I vil respektere at jeg ikke hverken bulker eller cutter for andres skyld end min egen, det handler ikke om at være velbygget i dine øjne, men i mine egne, en indstilling som jeg synes alle burde have når det kommer til selvforbedring, det skal først og fremmest være for ens egen skyld.

Når alt dette så er sagt, håber jeg, at I vil følge med i bloggen, jeg vil forsøge at skrive mine indlæg så de appellerer til alle lige fra fans af den ekstreme grad af træning og bodybuilding til dem som synes mindre er bedre.

Forsat god dag derude!

– Christian