Om Bodylab

bodylabBodylab.dk er en dansk virksomhed med speciale i kosttilskud – og særligt Whey proteinpulver har været Bodylabs helt store succes. Nedenfor kan du finde nogle af de produkter, som har gjort Bodylab til den foretrukne forhandler af kosttilskud for så mange danskere.

  • Proteinpulver – Bodylab er Danmarks førende producent af proteinpulver. Flagskibet er whey eller valle proteinpulver, der igennem mange år har hjulpet fitness entusiaster og bodybuildere med at udvikle den krop, som de ønsker. Tidligere var det primært bodybuildere, der brugte proteinpulver, men i dag er det stort set alle typer atleter, der bruger proteinpulver. Proteinpulver giver det ekstra protein, som mange atleter og bodybuildere har svært ved at kunne indtage gennem den normale kost.
  • BCAA – BCAA er også kendt som forkromede aminosyrer. Den engelske forkortelse BCAA står for Branched Chain Amino Acids. Dette kosttilskud er særligt vigtigt for dig, hvis du ikke kan optage nok aminosyrer igennem din almindelige kost.
  • Slankepiller – Til alle dem som har problemer med vægten. Hos Bodylab kan du få Trimlet slankepiller, der er dansk producerede. Trimlet hjælper dig med at reducere sulten, og hvis du vælger Trimlet koffein varianten, så får du en øget forbrænding.
  • Kreatin – Kreatin er et naturligt fremkommende stof, der primært findes i vores muskler. Du kan finde kreatin i både fisk og kød, men det dannes også i egne muskler. Et kreatin kosttilskud giver dig en større udholdenhed i træningen.
  • Superfoods – Superfoods er en samlebetegnelse for en række nye og innovative produkter hos Bodylab. Serien er kendetegnet ved ernæringsforbedrede produkter. Et eksempelvis er Proteinella som er chokoldesmørepålæg lavet på lækker belgisk chokolade, men ulig konkurrenternes produkter er der ikke tilsat sukker, men derimod protein fra valleproteinisolat, hvilket gør produktet til et noget sundere alternativ end andet chokoladesmørepålæg. Proteinella er i øvrigt et glutenfrit produkt. Andre produkter i Superfoods serien er koldpresset kokosolie, økologiske chiafrø, økologisk kokosmel, økologisk mandelmel, og der kommer hele tiden nye produkter til.

 

Da Bodylab i sin tid blev dannet var proteinpulver et tabu-ord, mens det i dag er blevet mere og mere anerkendt. Dette skyldes naturligvis at atleter, bodybuildere og andre, der har dyrket styrketræning har taget proteinpulver og andre kosttilskud til sig for at optimere deres præstationer. Bodylab ser sig dog i denne sammenhæng, som den danske virksomhed, der har været med til at muliggøre en sund og fornuftig udvikling af kosttilskud, der lever op til danske standarder og krav.

Rasmus Thorup Andersen er ejer af Bodylab, og virksomhedens hovedsæde er i Danmark, og Bodylab har afdelinger i både Norge, Sverige og Holland. Bodylab produkter forhandles af Bodylab selv, og af en række underleverandører som foretrækker de danske kvalitetsprodukter fra Bodylab fremfor konkurrenternes.