morgenmad

Hvad skal jeg spise om morgenen?

Bedøm artiklen:
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner
Skrevet af

Hej Bodylab,

Jeg kunne godt bruge lidt ideer til hvad jeg skal spise om morgenen. Jeg er ikke god til havregryn, og jeg går ikke ud fra corn flakes og lignende morgenmadsprodukter er et godt alternativ? Har i nogen gode ideer?

 

Svar:

Nej, corn flakes og lignende morgenmadsprodukter er sukkerbomber, og dem bør man holde sig fra. Men selvom man ikke er den store fan af en skål havregryn, så er der jo masser af fine alternativer. Lad mig komme med lidt eksempler på morgenmåltider jeg selv har været glad for.

  • Bacon og æg på groft rugbrød, samt et glas mælk eller proteinshake
  • Smoothie med proteinpulver, her er det kun fantasien som sætter grænser for hvad man ellers kan smide i. Frosset frugt, honning, nødder etc.
  • Protein pandekage, bestående af æg, proteinpulver, mælk og mandelmel

For de fleste er problemet dog, at der sjældent er tid til de helt store kulinariske udfoldelser om morgenen. Så et langt stykke af vejen handler det nok også for mange om at vælge noget som kan laves relativt hurtigt. Når jeg har travlt, så er favoritten helt klart en protein smoothie med proteinpulver, æggehvider og frosne jordbær. Hurtigt, let og smager godt.

Men mulighederne er reelt mange. Der handler jo også om hvordan din diæt generelt er skruet sammen, og hvilke fødevarekilder man foretrækker.