overvejeranabol

Overvejer anabolske steroider

Bedøm artiklen:
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner
Skrevet af

Hej Bodylab,

Jeg har trænet seriøst i 1½ år nu, og selvom jeg godt nok er blevet en del stærkere, så synes jeg altså ikke rigtigt der sker det store med muskelmassen. Jeg er derhenne, hvor jeg overvejer at anvende anabolske steroider. Bare indtil jeg har den størrelse jeg gerne vil have. Jeg ved bare ikke rigtigt hvad jeg ellers skal gøre. Er det en dum ide? Og kan det gøres sikkert?

Svar:

Ja, det er i allerhøjeste grad en dum ide at gå i gang med anabolske steroider. Ideen om ”kun en enkelt kur” holder ikke. En enkelt kur bliver hurtigt til to, og to bliver til mange. Det ser man igen og igen. Det er en glidebane du ikke bør bevæge dig ud på. Ja, det kunne sikkert godt gøres relativt sikkert. Men spørgsmålet er, hvorfor overhovedet gøre det? De fleste som hopper på anabolske steroider har så spartanske mål med deres træning, at det let kunne nås uden at lege med potentielt farlige medikamenter.

Meget kunne nemlig tyde på, at du ikke spiser nok. Det at du er blevet stærkere er en god indikator for at din træning immervæk er relativt fornuftig. Jeg er ret sikker på at muskelmassen også ville komme, hvis du oppede dit indtag af mad. Du har trods alt kun trænet i 1½ år, så der er med garanti en masse ting omkring træning og ernæring, som du ikke har styr på. Få styr på de ting, og så skal muskelmassen nok komme. Det kan godt være det kræver anabolske steroider, hvis man vil være professionel bodybuilder, men det kræver altså ikke andet en fornuftig træning og kost, at få en muskuløs og veltrænet krop, som er det mål langt de fleste har.

Men du skal være velkommen til at skrive igen, og så beskrive din kostplan. Så kan vi se om det vitterligt er der du skal sætte ind.