bicepstriceps

Må man træne triceps og biceps sammen?

Bedøm artiklen:
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner
Skrevet af

Hej Bodylab,

Jeg har hørt meget blandede meninger i forhold til, om man må træne biceps og triceps samme dag. Da jeg er startet på et Fullbody program, vil jeg meget gerne vide, om det er helt bandlyst at træne biceps og triceps på samme dag?

 

Svar:

Det er sjovt nok ikke første gang vi får dette spørgsmål. Jeg aner ikke hvor den myte stammer fra, og den giver absolut ingen mening. Jeg har hørt alskens absurde argumenter, med at det skulle nulstille vækstresponset i biceps, hvis man træner triceps bagefter. Det er nonsens af værste skuffe. Du kan i princippet træne alle muskler sammen. Hvis ikke, så ville fullbody ikke være så effektivt som det er. Praktisk talt alle bodybuildere i 30’erne og 40’erne anvendte fullbody træning, og deres arme var rigeligt store.

Du kan sagtens træne biceps og triceps sammen. Når en muskel er blevet trænet, så er der absolut intet som kan fjerne det stimuli, som er blevet påført. Signalet er blevet sendt, og det kan du ikke ændre, ligegyldigt hvilken muskel du træner efterfølgende.