bodylab_whey_100

Hvor meget protein pulver skal jeg tage?

Bedøm artiklen:
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner
Skrevet af

Hej Bodylab.

Hvor meget proteinpulver skal jeg indtage hvis jeg vejer 76kg og styrketræner hver 2. dag, 1½ time af gangen. Træningen bestå af ren vægttræning.

Vi har regnet os frem til at en 2kg bøtte med protein pulver vil holde i 10 dag hvis man skal indtage 190 gram proteinpulver om dagen. Kan vi godt nøjes med at indtage proteinpulveret de dage vi træner?

Svar:

Dit proteinpulver er et supplement til din almindelige kost. Så dit daglige behov for protein skal ikke dækkes af proteinpulveret alene. Hvis du vejer 76 kg, så skal du have i omegnen af 150 gram protein på daglig basis. Så du er nødt til at regne ud hvor meget du får via kosten, og så supplere op med proteinpulveret. Det vigtigste tidspunkt at indtage dit proteinpulver, er lige efter træning, hvor behovet for let-fordøjeligt protein er i højsædet. Du kan sagtens nøjes med at tage en proteinpulver shake efter hvert træningpas, og så undlade at bruge noget på ikke-træningsdage. Men det er selvfølgelig underforstået at du så får dine 150 gram protein fra din mad. Hvis du har svært ved at få 150 gram protein fra kosten, så kan du godt supplere med en proteinpulver shake på daglig basis, hvis det hjælper dig.