størrebryst2

Vil gerne have større bryst

Bedøm artiklen:
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner
Skrevet af

Hej Bodylab,

Jeg har trænet igennem mere end 10 år. Jeg er ectomorph, men har trænet mig op til en fin størrelse. Dog kan jeg bare ikke få et stort bryst. Har prøvet alt! Hjælp mig lige lidt her, hvad skal jeg gøre?

Svar:

Alle har muskelgrupper som responderer dårligt på træning. Og ofte kan det være svært at få muskelgruppen med op. Også selvom man laver specialiseret træning for den pågældende muskel.

Jeg ved godt det er deprimerende, at få det her svar, men hvis du har trænet i 10 år, og prøvet alt, så tror jeg desværre du bliver nødt til at accepterer, at dit bryst er et svagpunkt, og at du aldrig får et massivt bryst. Jeg ville love for meget, hvis jeg påstod, at jeg havde et magisk trick, som kunne få dit bryst til at eksplodere i vækst.

Dog er det ofte sådan, at høj volumen virker godt i forhold til ”dovne” muskelgrupper. Men når du har trænet i 10 år, så ville jeg være meget overrasket, hvis du ikke allerede har forsøgt dig med høj volumen træning i bryst.

Og ofte er det også sådan, at ektomorfe personer har meget lange lemmer, og derfor ikke får den bedste kontakt til brystet, når de kører presseøvelser med stang. Så det var måske en god ide, at lave alle dine brystøvelser med håndvægte.

Måske du kan finde lidt fornyet inspiration i dette program?

http://www.bodylab.dk/blog.asp?id=135