armeudeniso

Store arme uden isoleret armtræning?

Bedøm artiklen:
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner
Skrevet af

Hej Bodylab,

Havde en diskussion med min træningsmakker fordelen. Han påstår hårdnakket, at man kan få store arme uden at lave isoleret armtræning. Altså ved bare at træne ryg, bryst og skuldre. Jeg mener, at man skal lave isoleret armtræning, hvis man vil have store køller. Hvad mener i? Hvem har ret?

Svar:

Hvem har ret? Det har i begge to. Om end du har mere ret end han har. Det hele handler om hvad vi snakker om. Kan man få store arme af kun at træne ryg, bryst og skuldre? Ja, det kan man af åbenlyse årsager godt. Biceps og triceps får masser af tæsk i ryg, bryst og skulderøvelser. Også nok til at de kan vokse af det. Der er mange styrkeløftere og olympiske vægtløftere som har store arme, uden nogensinde at have lavet en curl eller en extension øvelse. Har de ligeså store arme som bodybuildere? Nej, det har de ikke.

Og det bringer mig til min pointe. Ja, man kan få store arme af at lave ryg, bryst og skulderøvelser, men man kan ikke maksimere sit potentiale for arm størrelse, hvis man altid går uden om isoleret armtræning. Hvis målet er, at få de største arme man overhovedet kan få, så bør man lave isoleret armtræning.

At mange så laver alt for meget isoleret armtræning er en anden snak.