roidswhey

Rester af steroider i proteinpulver?

Bedøm artiklen:
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner
Skrevet af

Hej Bodylab,

Nu har jeg gentagne gange læst, at der kan være rester af anabolske steroider i proteinpulver. Hvorfor sker det? Og er det noget man skal være nervøs for ved Bodylab produkter?

Svar:

Nej, proteinpulver fra Bodylab indeholder ikke rester af anabolske steroider. Vi har ikke nogen produktion af forbudte dopingstoffer hvorfor krydskontaminering ikke er mulig. Bodylab Nutrition er endvidere under løbende kontrol af de danske fødevaremyndigheder. Det sikrer, at vores produkter ikke kan blive forurenet med rester af forbudte stoffer.

Det som sker, når man finder forbudte stoffer i proteinpulver er en eller to af følgende scenarier. Enten er der tale om et lyssky firma som bevidst tilsætter ulovlige stoffer til pulveret, for at øge pulverets effektivitet. Det hører dog til sjældenhederne. Det som hyppigere sker er, at der er tale om et firma som samtidig producerer ulovlige stoffer, eller kosttilskud som er ulovlige i Danmark. Det kunne være pro-hormoner. Når man bruger det samme produktionsudstyr til proteinpulver, som man har brugt til ulovlige stoffer, så opstår der en krydskontaminering, som vil kunne spores, hvis man tester pulveret. Det er i langt de fleste tilfælde det som sker, når man hører om proteinpulver som indeholder doping.

Men som sagt, så indeholder Bodylab produkter ikke ulovlige stoffer, da vi for det første er underlagt de danske fødevaremyndigheders kontrol, og for det andet så producerer vi kun kosttilskud som er lovlige og godkendte af de danske myndigheder.