vægttabløshud

Vægttab og løs hud?

Bedøm artiklen:
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner
Skrevet af

Hej Bodylab,

Jeg har prøvet at finde ud af hvor stort et vægt tab der skal til før det ender ud i løs hud. Jeg har et ønske om at tabe mig 15-20 kg. Jeg har fået strækmærker af min overvægt og er derfor blevet lidt nervøs for om løs hud er noget jeg kan risikere. Jeg vejer 86 kg, er 170 cm høj og 23 år. Er begyndt til træning for 1,5 måned siden og følger B2B programmet.

Jeg vil gerne cutte en del ned før jeg begynder på bulk alene af den årsag jeg ikke har lyst til at blive større i fedtprocent nu.

Håber i kan svare mig på det, da jeg ikke rigtig har kunnet finde noget om det.

Svar:

Det er meget individuelt hvor udsat man er for at ende op med løs hud. Der er mange som har tabt langt mere end det du skal tabe, uden at få løs hud. Alderen er dog en afgørende faktor. Jo ældre man er, jo større er risikoen for at huden ikke evner at følge med.

Men din alder taget i betragtning, og med et relativt overkommeligt vægttab på 15-20 kg, så burde det ikke give løs hud, med mindre du taber dig meget hurtigt.

Hastigheden hvorved man taber sig er nemlig også en faktor. Jo langsommere man taber sig jo bedre. Så har huden nemlig tid til at følge med vægttabet.

Hvis du holder dig til at tabe ½-1 kg i ugen, så burde det ikke give anledning til problemer.