probbstr

Hvordan bliver pro bodybuildere så store?

Bedøm artiklen:
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner
Skrevet af

Hej Bodylab,

Jeg har stillet mig selv det spørgsmål mange gange: Hvordan kan alle de kendte bodybuilder være så store, trods deres lave alder, sammenlignet med os almindelige mennesker som faktisk også træner hårdt hver eneste dag? Jeg har nu selv trænet seriøst i et års tid og ved hvor langsom en proces det er at tage på i muskelmasse, især når man også skal igennem en cut fase, hvor man ikke har mulighed for at vokse.

Jeg har igennem et års træning forøget min vægt med 9 kg, og jeg regner med at smide ca. halvdelen her under cut fasen, da jeg kan se at jeg har fået en del fedt på maven. Så alt i alt 4,5 ren muskelmasse på ca. 15 måneder. Jeg synes virkelig ikke at det er meget. Gør jeg noget forkert?

Svar:

Nu er det svært at vurdere om du gør noget forkert eller ej, uden at se dit træningsprogram og din kostplan. Det er dog helt forfejlet at sammenligne dig selv med pro bodybuildere.

Professionelle bodybuildere er dopet til op over begge øre. Det er ikke alene årsagen til at de er så store som de er. Det er også årsagen til at mange af dem er det i en relativ ung alder. Og vi snakker om massivt forbrug af medikamenter. De fleste pro bodybuildere er på noget hele året rundt, og i perioder indtager de mange forskellige medikamenter i meget høje doser. Og det er ikke bare noget toppen af pro bodybuilding tager. De tager det hele bundtet. Man kommer ikke til at se ud som de professionelle bodybuildere uden at have næsen stukket langt ind i medicinskabet.

Du bør sammenligne dig selv med folk der træner uden at tage anabolske steroider og andre medikamenter. Det er du bedre tjent med.