proteinpulver_carbs

Mix af kreatinpulver og proteinpulver!?

Bedøm artiklen:
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner
Skrevet af

Hej jeg vil gerne anvende kreatinpulver samt proteinpulver og hurtige kulhydrater.

Skal jeg drikke 3g kreatinpulver opløst i vand hver dag?

Hvis jeg træner hver anden dag kan jeg vel godt vente med at drikke det til at jeg har trænet. Og kan jeg så gøre sådan her?

Min vægt er 72kg.

Skal jeg så indtage det sådan her efter træning? Altså skal jeg mixe dem sammen?

Bodylab carbs = 72g
Bodylab Whey = 288g
72 + 288 = 360g.
Og så bagefter 3g kreatinpulver opløst i vand?

Det vil sige at efter jeg har trænet drikker jeg 360g Bodylab Carbs mixet sammen med Bodylab Whey proteinpulver som er opløst i vand.

Og derefter drikker jeg 3g kreatinpulver der er opløst i vand.

Skal det gøres sådan? Ellers må I meget gerne fortælle mig hvordan det skal gøres. Jeg vil ikke starte på det uden at jeg ved hvad laver.

Svar:

Du skal ikke indtage 288g Bodylab whey proteinpulver efter træning. Det er i omegnen af 222 gram protein. Det er mere end du har brug for over en hel dag med din kropsvægt. Og det er inklusiv alt det du får fra mad. Proteinpulveret skulle helst ikke være din eneste proteinkilde jo. Med din kropsvægt skal du have omkring 150 gram protein om dagen. Og det er fra både proteinpulver og mad. Efter træning er det rigeligt med en portion proteinpulver på 35 gram. Det giver 27 gram protein. Det er rigeligt som post-workout shake for en på din størrelse. De 72 gram carbs du nævner er fint nok. Og du kan sagtens smide de 3 gram kreatin i samme shake. Det behøver ikke være i et glas vand for sig. Bare bland dit whey proteinpulver, dine carbs og dit kreatin sammen i samme shake. Og så er det vigtigt at pointere, at du skal indtage kreatin hver dag. Ellers får det ikke den akkumulerende effekt, så er årsagen til den præstationsfremmende effekt. IKKE kun på træningsdage.