IMG_0706

Større arme på én dag?

Bedøm artiklen:
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner
Skrevet af

Hej Bodylab,

Har lige læst en artikel omkring et specielt armprogram, hvor man skal træne armene med adskillige træningspas spredt ud over hele dagen. Man skal altså træne arme hele dagen. Og kun den ene dag. Herefter går man tilbage til sit normale program. Det skulle eftersigende kunne give en synlig vækst af armene efter det ene træningspas. Men er det noget vås? Er det noget i har hørt noget om?

Svar:

Det er efterhånden mange år siden det pågældende armprogram blev publiceret i det hedengangne bodybuilding blad ”Muscle Media 2000”. Det er sidenhen dukket op adskillige gange igennem årene under forskellige navne, som eksempelvis ”The One Day Arm Cure”.

Faktum er dog, at det er forsvindende lidt reel armvækst man får ud af programmet. Man vil helt sikkert opleve et meget udtalt og vedvarende pump i armene, og man vil også have massiv DOMS i dagene efter, men man skal nok ikke regne med de resultater som programmet lover.

Jeg prøvede selv programmet, da jeg første gang læste om det i ”Muscle Media 2000”, og fulgte både de træningsmæssige og de kostmæssige anbefalinger til punkt og prikke. Men da jeg målte mine arme en uges tid efter jeg gennemførte programmet, så målte de nøjagtigt det samme som de hele tiden havde gjort.

Men det er da om ikke andet en sjov udfordring, og man oplever et massivt og meget tilfredsstillende pump. Så har man en dag i overskud, hvor man ikke ved hvad man skal lave, så er det da forsøget værd. Man skal dog ikke sætte næsen op efter de resultater som artiklen lover, med mindre man elsker skuffelser.

Hvis du gerne vil have større arme, så burde du følge et specialiseret armprogram som nedenstående. Der er lidt bedre resultat garanti med dette.

http://news.bodylab.dk/artikler/227-vejen-til-storre-arme