foodfacts

Kostsammensætning og brug af slankepiller?

Bedøm artiklen:
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner
Skrevet af

Jeg står i den situation, at jeg gerne vil smide en 10-15 kg. Jeg overvejer at prøve jeres nye slankepiller, men jeg er i tvivl om hvordan min kost bør se ud, hvis jeg starter på pillerne? Det skal selvfølgelig siges, at jeg regner med at dyrke både styrketræning og konditionstræning ved siden af, så det skal ikke forstås sådan, at jeg regner med at slankepillerne gør alt arbejdet for mig. 

Svar:

Det er godt at høre, at du planlægger at følge en kostplan, og samtidig træne ved siden af. Alt for mange har den holdning, at et givent kosttilskud skal gøre hele arbejdet for dem. Det hænger dog ikke sådan sammen, at der findes en eller anden form for magisk kostplan, som man skal følge, hvis man vil tabe sig.

Du bør følge helt almindelig kostråd for hvordan man bør spise, når man vil tabe sig. Det betyder, at du skal sørge for at få i omegnen af 2 gram protein pr. kg legemsvægt, få dækket dit behov for sundt fedt, og så fylde op med kulhydrater, indtil du ligger på et kalorieindtag der giver et lille kalorieunderskud. Og det siger selvfølgelig sig selv, at du skal vælge gode og sunde fødevarer, som fjerkræ, fisk, grøntsager, frugt, groft brød osv.

Så det er egentlig ikke så svært igen. Du kan eventuelt læse denne artikel, som giver en masse gode råd omkring, hvordan man sætter en kostplan sammen i forhold til vægttab.