pillsmeter

Type motion i forbindelse med slankepiller?

Bedøm artiklen:
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner
Skrevet af

Jeg vil gerne mindske min fedtprocent, og har i den forbindelse overvejet at anvende jeres nye slankepille. Hvis jeg gerne vil have det hele skal være optimalt, hvilken type motion skal jeg så dyrke?

Svar:

Når man vil mindske fedtprocenten, så er det først og fremmest vigtigt, at holde på den muskelmasse man har. Derfor er vægttræning en vital del af et fornuftigt vægttabsprogram. Det ville derfor være mit første valg. Men når du gerne vil optimere henover hele linjen, så vil det klart være en fordel at supplere med konditionstræning.

u er det svært at give specifikke råd omkring træningsprogram, da jeg ikke kender noget til dit niveau og til hvor meget du ønsker at træne. Men det kunne eksempelvis være et fullbody styrketræningsprogram, som du træner mandag, onsdag og fredag. Du kunne så træne konditionstræning på de dage du ikke træner med vægte, og så eventuelt holde fri søndag.

Hvilken type konditionstræning du vælger er for så vidt ligegyldig. Du bør selvfølgelig vælge en motionsform som du holder af, og som gør at du kan holde motivationen oppe over tid.
Derudover er det selvfølgelig væsentligt at nævne, at din fedtprocent selvfølgelig ikke kun afhænger af din træning og dine kosttilskud. Din kost skal selvfølgelig også spille. Men det antager jeg at du er klar over.