anavar

Anavar? Mild form for doping?

Bedøm artiklen:
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner
Skrevet af

Jeg har hørt, at Anavar en en mild form for doping, som ikke har de store bivirkninger sammenlignet med andre anabolske steroider. Er det korrekt? Vil meget gerne være større hurtigt, da jeg er ret splejset.

Man kommer ikke sovende til noget her i livet, så du kan ligeså godt fra start at indse at du ikke bliver stor hurtigt. Og at overveje at indtage anabolske steroider for at nå dette mål er endnu dummere. Der er ikke noget der hedder ”sikker doping”. Uanset hvad du tager, og hvordan du tager det, så vil der altid være en eller anden form for risiko forbundet. Så mit råd til dig er helt klart at væbne dig med en vis portion tålmodighed, og herefter give dig i kast med et godt basis-program. Før eller siden vil du opnå den fysik du ønsker, og så vil du være meget mere stolt af det du har opnået.

Jeg vil dog alligevel besvare dit spørgsmål angående Anavar. Det er korrekt at Anavar er et medikament med relativt få bivirkninger. Men det har så til gengæld heller ikke den store muskelopbyggende effekt, sammenlignet med andre anabole steroider. Det er meget anvendt af kvinder, da den androgene effekt er meget lille. Det er dog ikke uden risiko at indtage Anavar. Anavar er et oralt medikament, og er ligesom Dianabol et 17-alfa-alkyleret stof, og vil derfor have en stor belastning på leveren. Man vil derfor efter lang tids brug kunne se skader på leveren. Anavar har praktisk talt ingen negativ indflydelse på forplantningsevnen hos mænd, og risikoen for tævepatter er minimal, da der ikke sker en aromatisering til østradiol ved brug af Anavar. Når det er sagt, så er der ikke nogen sikker måde at dope sig på. Man vil før eller siden betale en regning for sit forbrug af doping – herunder Anavar.

Andre der har læst dette finder også følgende interessant

Kostplan til styrketræning

Kreatin kur?

Anabolske steroiders bivirkninger