wgain

Korrekt brug af weightgainer?

Bedøm artiklen:
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner
Skrevet af

Hej Bodylab,

Jeg er en smule i tvivl omkring brugen af weightgainer. En af mine venner har fået et rigtigt godt resultat, men har også hørt en del omkring, at man kan få “fede kinder” af det. Er dette sandt? Samtidig vil jeg også gerne høre, om det er muligt, at bevare six packen, imens man tager weightgainer? Og i hvilken dosis man skal tage det for, at få det optimale resultat. Håber I kan hjælpe. 

P.S. Har I evt. et kosttilskud her på siden, I kan anbefale? 

Svar:

Nej, weightgainer giver ikke fede kinder. Man får fede kinder, når ens kalorieoverskud bliver for stort. Ideen med weightgainer er at give folk som har svært ved at spise nok, en mulighed for at skabe et kalorieoverskud, så de kan øge deres muskelmasse.

Weightgainer er et supplement til ens kost. Så det første du skal spørge dig selv om, er om hvorvidt du er i stand til at spise nok til at understøtte muskelvækst. Er du det, så er weightgainer ikke for dig. Er du ikke, så kan weightgainer være et glimrende supplement til din kost. Hvor meget du skal indtage dagligt afhænger af din kost.

Som udgangspunkt kan du erstatte din postworkout proteinpulver shake med en weightgain shake. Hvor mange ekstra shakes du supplere med dagligt, afhænger af hvor mange kalorier du mangler for at ligge i et moderat kalorieoverskud. Hvis du i forvejen ligger omkring ligevægtsindtag, så nytter det ikke noget at supplere med 3-4 shakes dagligt. Så bliver du fed. Du er nødt til at have styr på dit kaloriebehov og dit daglige indtag. Så kan du regne ud hvor mange shakes der er basis for. 

Hvis du mener der er basis for at anskaffe noget weightgainer pulver, så kan du prøver med den her weight gainer