obese

Er alle slankepiller fup?

Bedøm artiklen:
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner
Skrevet af

Hej Bodylab,

Jeg har overvejet at bruge nogle af jeres slankepiller i forbindelse med mit vægttab, men mange af mine venner siger at slankepiller er fup. Er det rigtigt?

Svar:

Det kommer lidt an på hvilke resultater slankepillerne lover. Slankepiller der lover ekstremt lette vægttab, med mange tabte kilo på kort tid, skal ofte tages med et stort gran salt. Nogle slankepiller indeholder efedrin, som er ulovligt i flere lande grundet mange tilfælde af bivirkninger som f.eks. blodpropper.

Essensen i mange slankepiller er at de virker mættende. Har man problemer med ofte at føle sult under et vægttab, kan det være en god idé at benytte slankepiller der har en mættende effekt. Dette skal naturligvis ske sammen med en god kost, hvori der indgår godt med protein, frugt og grøntsager.

Så nej, alle slankepiller er ikke fup, men mange slankepiller lover en virkning der er meget overdrevet og man bør derfor bruge sin sunde fornuft. En slankepille der lover et vægttab på 10 kg på 14 dage uden de store ændringer af kosten, bør man gå i en stor bue uden om.

Læs mere om slankepiller her