dangerpowder

Er Nupo slankepulver farligt?

Bedøm artiklen:
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner
Skrevet af

Hej Bodylab.

Jeg har gået og tænkt på om det er farligt at bruge Nupos slankepulver produkter?

Svar:

Nej, der er ingen ting der tyder på at Nupo slankepulver er farligt.

Vælger man at køre en komplet ”Nupo kur”, så lever man på det der kaldes en VLCD. VLCD står for Very Low Calorie Diet, og betyder at man kun indtager max 800 kalorier om dagen. Til sammenligning er det normale anbefalede daglige kalorieindtag for en kvinde på ca. 60 kg omkring 2000 kalorier.

Hvis man vælger kun at indtage 800 (eller færre) kalorier om dagen er det potentielt farligt af flere årsager: Får man ikke minimum 0,8 g protein per kg kropsvægt vil der være øget risiko for et for stort tab af muskelmasse under vægttabet. Derudover kan man let komme i underskud af vitaminer, mineraler og essentielle fedtsyrer grundet den ekstremt kaloriefattige diæt.

Nupo slankepulver er et eksempel på et slankepulver der kan tilføre kroppen tilpasse mænger protein, fedtstof, vitaminer mv., uden at overskride grænsen på de 800 kalorier. Dog vil jeg vove at påstå at de fleste nok hurtigt bliver trætte af kun at spise Nupo barer og drikke shakes, og vil længes efter ”rigtig mad”. Nupo slankepulver er ikke farligt, men vil desværre ikke ved et trylleslag få de overflødige kg til at forsvinde. Det kræver en livsstilsomlægning og et øget fokus på sunde fødevarer i passende mængder.

Læs mere om slankepulver her