pillsdiet05

Hvor meget kan jeg tabe med slankepiller?

Bedøm artiklen:
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner
Skrevet af

Spørgsmål:

Hej Bodylab.

Jeg har overvejet at benytte nogle slankepiller i forbindelse med min slankekur, men jeg er ikke helt sikker på hvor meget jeg kan tabe ved at bruge dem? 

Svar:

Nu findes der jo mange forskellige slags slankepiller. Dem der har en enorm fedtforbrændende effekt er som oftest ulovlige (og farlige) at benytte. Det gælder f.eks. slankeprodukter der indeholder efedrin. 

De mere sikre slankepiller er dem der bidrager med en mættende effekt, f.eks. Trimlet, som indeholder fibertypen glucomannan.

I de studier der viser at folk der benytter glucomannan taber sig mere, er det et øget vægttab på 1-1,5 der typisk observeres.

Generelt anbefales det at man ikke taber mere end 0,5-1 kg om ugen. Det langsomme vægttab anbefales for at sikre at der tabes mindst muligt muskelmasse, og mest mulig fedtmasse. Tab af muskelmasse kan aldrig undgås helt, men et for stort tab heraf er aldrig godt!

Slankepiller med glucomannan kan hjælpe dig med at styre din appetit, og derved (forhåbentlig) medvirke til at du ikke spiser for mange kalorier som følge af ukontrolleret sult gennem dagen. Dit vægttab er således afhængigt af hvor godt du holder sit kalorieunderskud.