mtaf

Bliver jeg federe af weightgain pulver?

Bedøm artiklen:
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner
Skrevet af

Hej Bodylab, 

Jeg går med overvejelser om at prøve noget weightgainer, men er meget i tvivl om hvordan det vil påvirke. Har tabt nogle kilo specielt på maven, men har hørt det vil sætte sig der, Kan jeg godt tage det, uden at det giver mig en kæmpe mave igen, og er det med til at give bedre resultater, f. eks i forhold til proteinpulver?? 

Svar:

Du bliver ikke nødvendigvis federe af weightgainer. Det afhænger af din kost. Folk har ofte et forkert syn på pulverprodukter. Både weightgainer og proteinpulver. De tror det har en isoleret effekt. Det har det ikke. Det er et supplement til ens kost. Weightgain pulver er noget folk supplerer med, når de har svært ved at spise nok kalorier til at understøtte muskelvækst. Det er nemlig lettere at drikke sig til kalorier, end at spise sig til dem.

Hvis du i forvejen spiser nok kalorier til at understøtte muskelvækst, så vil weightgain pulver resultere i en øgning af dine fedtdepoter. Hvis du spiser alt for lidt, så kan det være weightgain pulver slet ikke har nogen effekt overhovedet. Så konklusionen er egentlig, at du er nødt til at have styr på din kost, og på hvor mange kalorier du dagligt spiser, og hvor mange du har brug for. Hvis du ikke kan få nok fra kosten så kan weightgain pulver være en løsning, og i så fald bliver du ikke fed af det.