whey100_1-1-p

Billigt proteinpulver

Bedøm artiklen:
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner
Skrevet af

Hej Bodylab,

Jeg styrketræner 4 gange om ugen og synes også jeg spiser fornuftigt. Jeg spiser masser af protein, men er ikke sikker på, at jeg får helt nok protein. Derfor overvejer jeg at investere i noget proteinpulver. Kan I anbefale noget billigt proteinpulver som jeg kan bruge til muskelopbygning? Mine forældre synes jeg er for ung til at spise proteinpulver. Hvad er jeres holdning til det? Kan man fint spise proteinpulver selvom man kun er 14 år?

Svar: 

Først og fremmest handler det om at finde ud af om du overhovedet har brug for proteinpulver. Har du overvejet at lave en kostplan? Proteinpulver løser ikke rigtigt noget, hvis du ikke følger en nogenlunde fornuftig kostplan. Mange tror, at proteinpulver er en magisk løsning, men det er reelt kun et supplement til en velstruktureret kostplan. Hvis du så kommer frem til at du har brug for proteinpulver, når du har lavet din kostplan, så kan vi anbefale at du investerer i noget whey proteinpulver.

Proteinpulver af typen whey (valleprotein på dansk) har en glimrende aminosyreprofil der passer godt til kroppens behov, det har en god smag og så er det også et ganske billigt proteinpulver. Der findes naturligvis masser af mærker indenfor proteinpulver. Nogle mærker af proteinpulver er billigere end andre. Vi anbefaler naturligvis vores eget mærke proteinpulver – Bodylab Whey 100. Her får du et rimeligt billigt proteinpulver hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Desuden smager det godt og det findes i et stort udvalg af smagsvarianter.

Ang. dine forældres holdning til proteinpulver, så er der ikke noget galt i at en 14 årig supplerer sin kost med proteinpulver. Proteinpulver er hverken doping eller på anden måde et suspekt produkt. Proteinpulver er reelt bare koncentreret mad. Det fremstilles ikke syntetisk, men udvindes af mælk, sojabønner, ris osv., alt efter hvilken type proteinpulver der er tale om. Så i princippet er der ikke forskel på at drikke et glas mælk, og på at indtage en proteinshake. Det er der selvfølgelig på det ernæringsmæssige område, da mælk indeholder en masse ting som proteinpulver ikke gør. Men rent principielt er der ikke den store forskel.

Køb billigt proteinpulver her