bls02

Slippe af med mandebryster

Bedøm artiklen:
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner
Skrevet af

Hej Bodylab,

Jeg er begyndt at træne igen for at tabe mig nogle kilo da jeg synes det havde taget overhånd.

Jeg var blevet doven, fed og havde fået man boobs. Ikke noget jeg selv synes er pænt, så derfor skal der gøres noget ved det. Har tabt 23 kg indtil videre og synes maven er ved at blive mindre, men mine man boobs er der endnu.

Er det muligt at komme af med dem? Og i så fald hvordan foreslår i jeg gør det bedst muligt?

Svar:

Der er stor forskel på hvor man lagre sit fedt. Mænd lagrer typisk store mængder fedt omkring maven når de tager på. Det samme gør sig gældende når man skal tabe det igen. Der er nogle områder, hvor kroppen skiller sig af med fedtet langsommere end andre områder. Og jeg gætter på at fedtdeponeringerne omkring dit bryst er det som slipper sidst. Så den eneste vej frem er at fortsætte vægttabet.

Så skal fedtet omkring brystet nok slippe. Med mindre der selvfølgelig er tale om reel gynækomasti, som er vækst af kirtelvævet omkring brystvorten. Det er dog næppe tilfældet, når du har haft en så stor overvægt. Så er det med 99 % sikkerhed fedtdeponering. Så målet må være at fortsætte vægttabet, og så sideløbende få gjort noget ved muskelmassen i brystet. En forøget muskelmasse i brystet, vil forhindre at brystet for et slapt look pga. stort vægttab.