emaerket

Hvorfor har Bodylab ikke E-mærket?

Bedøm artiklen:
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner
Skrevet af

Jeg har handlet proteinpulver og andre kosttilskud hos jer i efterhånden mange år og er en fuldt tilfreds kunde. Men jeg undrer mig dog over at I ikke har E-mærket som mange af de andre store netshops ofte har…? Jeg tror måske det vil være en god ide at I havde E-mærket så nye kunder, der ikke kendte jer, følte sig mere trygge ved at købe jeres kosttilskud.

Svar:

Vi har da også overvejet E-mærket, men vi har fravalgt det af flere årsager.

Dels har der været flere sager hvor netbutikker uhindret har kunnet snyde kunderne i månedsvis uden at E-mærket blev taget fra dem. Sagsbehandlingen, fra en række kunder klager til E-mærket bliver taget fra butikken, kan nemlig trække ud og i den periode kan butikken fortsætte med at skilte med E-mærket og på den måde give kunderne en falsk tryghed.

Dels koster E-mærket en del penge årligt og den omkostning er vi nødt til at dække ind via vores priser på kosttilskud. Selvom det naturligvis kun vil påvirke priserne marginalt så tæller alle små omkostninger ind når de endelige priser skal beregnes.

Endvidere kan vi ikke acceptere betalinger med bankoverførsel hvis vi indfører E-mærket. Ca. 10 % af vores kunder vælger at betale via bankoverførsel, fx fordi de ikke har Dankort, og de kunder vil vi risikere at miste.

Endeligt kan man sige at butikker der snyder deres kunder har en meget kort levetid – E-mærket eller ej. Vi har eksisteret i knap 8 år og har tusindvis af tilfredse kunder. Vi mener at tilfredse kunder er den bedste reklame man kan få 🙂