muscle-maximizer

Somanabolic Muscle Maximizer

Bedøm artiklen:
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner
Skrevet af

Hej Bodylab,

Jeg har haft kigget rundt på nettet efter et træningsprogram, samt en kostplan. Jeg faldt så over “Kyle Leon Somanabolic Muscle Maximizer”, og efter at have læst mere om denne, finder jeg det ret så tiltrækkende.

Jeg har så fået programmet, dog ikke betalt for det, og mit spørgsmål er som følgende:

Er det et program i kender noget til? Kan man bruge det? Eller er det bare en gang lort for at tjene penge?

Svar:

Der er rigtigt mange scams derude og rigtigt mange, der forsøger at tjene penge på den skjulte drøm som mange unge mænd har om at få større muskler. Men desværre er der ingen hemmeligheder i træning, som kun er nogle få forundt og som er svært tilgængelige. Der findes til gengæld trænere som er bedre til at lave programmer og kostplaner end andre, men der er grund til at være meget, meget skeptisk overfor ”metoder”, som man kun kan få udløst adgang til hvis man betaler x antal kroner/dollars/pund/euro.

Når det så er sagt, så kender vi ikke den omtalte metode og det kræver tilsyneladende mere end almindeligt gode google evner at finde ud af hvad den omtalte metode rent faktisk indeholder, så vi kan ikke sige om det er hit eller shit, men vi kan til gengæld sige at du stensikkert kan finde lige så gode informationer om kost og træning på bodylab eller bodybuilding.dk og odds er også at du vil kunne finde trænere via f.eks. bodybuilding.dk’s fora, som er lige så gode som Kyle Leon.