abc_00

Loading fase på kreatin tabletter?

Bedøm artiklen:
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner
Skrevet af

Jeg har købt en bøtte kreatin tabletter, og min plan var at køre en loading fase. Jeg kan læse mig frem til, at man skal tage i omegnen af 20 gram kreatin om dagen, når man kører en loading fase. Tabletterne er på 500 mg, så jeg skal indtage 40 piller om dagen i en uge. Det virker fuldstændigt vanvittigt. Kan det virkelig passe?

Svar:

Ja, det er korrekt. Det er derfor man normalt anbefaler, at man bruger kreatin pulver, hvis man vil køre en indledende loading cyklus. Hvor kreatin tabletter er praktiske hvis man er på farten, så er pulver langt mere praktisk, når man ønsker at køre en loading cyklus. Det er dog på ingen måde et krav, at du kører en indledende loading cyklus.

Det får ganske vist hurtigere mættet dine kreatin depoter, og den maksimale effekt indtræder efter en uges tid. Hvis du undlader at køre loading cyklussen, og kører med 3-5 gram kreatin om dagen, så vil den maksimale effekt indtræder efter en måneds tid. Det kunne godt lyde som om det er den optimale løsning for dig. Ellers kan du købe en bøtte kreatin pulver, som du kan bruge til loading fasen, og så bruge tabletterne til vedligeholdelsesfasen.