abc_10

Hvor meget weightgain pulver om dagen?

Bedøm artiklen:
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner
Skrevet af

Jeg vil meget gerne øge min muskelmasse, og har derfor anskaffet mig noget weightgain pulver for at hjælpe mig i den rigtige retning. Men jeg er lidt i tvivl om hvor meget pulver jeg skal indtage dagligt, hvis jeg gerne vil nå mit mål?

Svar:

Det er et spørgsmål vi får meget ofte. Der findes ikke noget konkret svar, da det logisk nok afhænger af hvordan din kost ser ud. Hele ideen med weightgain pulver er at booste ens kalorieindtag, så man kommer i kalorieoverskud, og derved skaber de rette forudsætninger for at øge muskelmassen. Men hvor meget man skal drikke afhænger jo af hvor langt man ligger fra kalorieoverskud. Man siger typisk, at man skal køre med et dagligt kalorieoverskud på omkring 500 kalorier på daglig basis, hvis man ønsker at øge muskelmassen.

Hvis man kan opnå dette med en enkelt weightgain shake, hvilket svarer til omkring 100-150 gram pulver, alt efter hvor meget protein man ønsker pr. servering, så er det denne mængde du skal indtage dagligt. Skal der 2 shakes til, så snakker vi om 200-300 gram pulver. Har man brug for mere end 2 weightgain shakes om dagen for at skabe et kalorieoverskud, så bør man kaste et kritisk blik på sin kost. For så kunne meget tyde på, at man enten spiser alt for lidt, eller at man spiser for kaloriefattigt. Som du kan se, så findes der ikke et endegyldigt svar. Du kan faktisk selv finde frem til svaret ved at gå din kost igennem, og få et overblik over hvor mange kalorier du indtager på daglig basis.