cvgreensmoothie

Anvendelse af proteinpulver?

Bedøm artiklen:
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner
Skrevet af

Hej Bodylab,

Jeg har købt en masse af jeres proteinpulver (whey 100), og jeg synes det smager helt vildt godt. Jeg startede faktisk kun med at købe det for at kunne lave nogle af alle de lækre opskrifter fra: http://fitnessopskrifter.dk

Jeg har siden januar lagt min kost om og er begyndt at træne og har dermed tabt 20. Jeg følger Dukan-kuren, som går ud på kun at indtage protein.

Kan jeg så have gavn af proteinpulver ud over træning, når det nu går ud på på den kur at skære kulhydrater væk, og indtage protein? Eller skal jeg nøjes med at tage en proteinshake efter træning og så ellers kun bruge det til at lave flere lækre protein-opskrifter med.

Svar:

Det er fordelen ved proteinpulver. Det kan anvendes på rigtigt mange forskellige måder. Der er folk som foretrækker kun at anvende sit proteinpulver efter træning, hvor behovet ganske rigtigt er ekstra stort. Andre bruger det som supplement til forskellige opskrifter ligesom dig. Men man kan sagtens anvende proteinpulver på andre tidspunkter.

En proteinpulvershake egner sig glimrende som et proteinrigt mellemmåltid, hvis man ikke har mulighed for at lave et regulært måltid mad. Man kan også supplere med en proteinpulvershake i forbindelse med måltider, hvis der er tale om et måltid som ikke er rigt på protein. Så der er mange anvendelsesmuligheder. Det er klart, at ens primære proteinindtag skal komme fra mad, men hvordan og hvornår man supplere med proteinpulver, er i bund og grund op til den enkelte.