cvproteinpowderspoon

Hvilken type proteinpulver?

Bedøm artiklen:
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner
Skrevet af

Hej Bodylab,

Jeg skal til at købe proteinpulver for første gang. Jeg spiller håndbold på højt plan og har styrketrænet 3 gange om ugen det sidste års tid, og vil nu investere i proteinpulver, men jeg er i tvivl om hvilket. Jeg vil bruge det som restitutionsmåltid efter et styrketræningspas og inden en haltræning, og jeg ønsker hverken at tabe mig eller tage på i vægt. Jeg kan ikke finde ud af, om jeg skal bruge whey eller whey isolate, så måske i kan hjælpe?

Svar:

Bodylab Whey 100 er en blanding af valleprotein koncentrat og valleprotein isolat mens Bodylab Whey 100 Extra Pure er et produkt som udelukkende er baseret på valleprotein isolat.

I forhold til de målsætninger du har, så er Bodylab Whey 100 et udmærket valg. Hvis man eksempelvis har laktose allergi, så kunne valleprotein isolat være et bedre valg, da det er 100 % fri for laktose. Valleprotein isolat er også et glimrende valg, hvis man ønsker at optimere alt i forbindelse med sin træning. Men for langt de fleste vil en blanding mellem koncentrat og isolat være helt fint.