sfsd

Hvordan bør jeg indtage mit proteinpulver?

Bedøm artiklen:
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner
Skrevet af

Hej Bodylab,

Jeg har lige et hurtigt spørgsmål. Jeg har købt noget Bodylab whey 100, men jeg ved ikke hvor meget jeg skal indtage, er det noget i kan hjælpe mig med? Jeg har før indtaget protein både før og efter, men er det den rigtige måde?

Svar:

Det mest normale er, at man indtager sin proteinshake lige efter træning. Man kan godt dele serveringen op, så man drikker den ene halvdel inden træning, og den anden halvdel efter træning, men rent praktisk har det ikke den store forskel.

For de fleste vil det være nok at indtage omkring 30-40 g protein i forbindelse med træning. Det svarer til omkring 40-50 g pulver. Hvis du vælger at indtage protein både inden og efter træning, så skal det selvfølgelig deles op i 2 portioner. Men som sagt er der ikke de store fordele i både at indtage det inden og efter træning. Ikke hvis din kost er tilrettelagt korrekt.

Og så er det selvfølgelig okay at supplere med proteinpulver på andre tidspunkter af døgnet, hvis du har behov for dette. Proteinpulver er ikke noget man kun kan indtage i forbindelse med træning. Det kan bruges på mange forskellige måder, og indgå i ens kost på mange forskellige måder. Som altid er det dog at foretrække at man får langt størstedelen af ens protein fra almindelige fødevarer.