cvfruitweight

Er det farligt at tage for mange kosttilskud?

Bedøm artiklen:
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner
Skrevet af

Hej Bodylab,

Inde i jeres webshop har i mange forskellige typer kosttilskud, men tanken har strejfet mig om det kan være usundt eller direkte farligt, at kombinere og indtage for mange forskellige kosttilskud?
Jeg tænker mest på de kosttilskud i viser i jeres guide til muskelopbygning.

Svar:

Der er ingen af vores kosttilskud som er farlige. Der er i langt de fleste tilfælde tale om ting som findes i helt almindelige fødevarer. Tag eksempelvis kreatin. Det findes i relativt stor koncentration i rødt kød. Vores whey proteinpulver fremstilles ud fra mælk. Så i princippet er der tale om en koncentreret form for mælk, hvor uønskede komponenter er filtreret fra. Så nej, det er ikke farligt at indtage vores kosttilskud. Det er ej heller farligt at kombinere dem.

Dermed ikke sagt, at det kan erstatte almindelige sunde fødevarer. Det kan kosttilskud selvfølgelig ikke. Det er som navnet indikerer, et supplement til den almindelige kost. Men i høj et supplement som gør livet lettere i mange henseender. Det er noget lettere at få dækket sit proteinbehov, når man har mulighed for at supplere med shakes.