spl03

Kan ikke få vingerne til at vokse

Bedøm artiklen:
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner
Skrevet af

Hej Bodylab,

Jeg er en dreng på 18 år, som har nogle problemer med mine vinger. Har prøvet forskellige øvelser, og har også prøvet at ændre min kost, men mine vinger gror stadig væk ikke.

Har overvejet om det kan være noget med mine gener, men jeg vil rigtig gerne have en eksperts syn på det.


Svar:

 

Nu er det ret sparsomme oplysninger du giver. Så det kan være svært at vurdere hvor problemet ligger, når du ikke fortæller noget om hvilke øvelser du kører, hvordan programmet ser ud, din erfaring etc.

 

Det kan selvfølgelig ikke udelukkes, at du har dårlige genetiske forudsætninger for at få store vinger. Der er meget sjældent, at alle ens muskel vokser lige godt. Der vil altid være en muskel eller to, som bare ikke vil vokse i samme hastighed som de andre.

 

En anden mulighed er, at du ikke har ordentlig kontakt til vingerne når du træner. Mange har en tendens til at trække for meget med armene. Det hjælper ofte at forestille sig at man trækker med albuerne. Derudover har ryggens positionering meget at sige. Hvis man krummer i ryggen mindskes aktiveringen af den brede rygmuskel. Hvis man derimod svajer i ryggen, så forbedres aktiveringen af den brede rygmuskel.

 

Så det bedste råd jeg kan give dig, er at eksperimentere med teknikken indtil du rammer en teknik hvor du føler du har godt fat i den brede rygmuskel. Du skal selvfølgelig også være velkommen til at skrive tilbage med lidt mere detaljeret information.