cutte_bulke

Styrketræning og vægttab?

Bedøm artiklen:
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner
Skrevet af

Jeg har et spørgsmål som jeg har været i tvivl om længe. Jeg har godt og vel styrketrænet 3 år on & off. Har fået et godt fundament for min krop og opbygget lidt muskler… Men det der irriterer mig er min mave, som er et kæmpe bildæk og min fedtprocent på de 27 % cirka. Den forsvinder sgu ikke (nu havde jeg heller ikke passet på min kost). Nu har jeg besluttet mig at jeg vil af med den og derfor holdt op med at styrketræne indtil jeg kommer af med maven og dermed begyndt at tælle kalorier og passe på kosten og dyrke cardio.

Hvad vil I anbefale? At jeg smider det overflødende fedt og træner bagefter? Eller skal jeg blive ved med at lave styrketræning plus cardio og passe på min kost, og så kommer det hele af sig selv?

Svar:

Du skal for guds skyld ikke stoppe med styrketræningen. Så risikerer du bare at miste muskelmasse. Og vægttræning er en ligeså god aktivitet som kardio træning når man vil tabe sig. Jeg vil anbefale dig at fortsætte med styrketræningen. Supplere med lidt kardiotræning, og så få styr på din kost. Så skal det hele nok komme ligeså stille og roligt.

Læs også artiklen ‘styrketræning og vægttab‘ her.